Alice T – ,,Multumim frumos! Foarte utile observatiile. Vom exersa expresiile si vocabularul.”   

 

Zoe U– ,,Am observat un real progres la Maria comparativ cu momentul începerii cursurilor”

 

Carmen M– ,, Eu, in calitate de parinte, sunt extrem de multumita de desfasurarea respectiv finalizarea modulului 1. Tudor a evoluat mult in cunostinte, ceea ce demonstreaza calitatea superiora atat a actului educational, cat si a materialelor de studiu si a modalitatii de predare.Din punct de vedere organizatoric, sunt la fel de serviciile centrului, suntem anuntati din timp de program, emitere facturi, primim pe mail testele si feedback ul profesorului.”

 

Iuliana P – ,,Cel mai mult ma bucura din toata experienta cu dvs. ca pustiul nostru participa cu drag la cursul de limba engleza”. Si ca notiunile, vocabularul pe care il asimileaza este rezultatul unor actiuni placute; am vazut acest lucru si la lectia deschisa pregatita pentru parinti.”

 

Liliana B – ,,Va mulțumesc frumos pentru mesaj și informații! Sigur o sa încercam sa respectam recomandările Dumneavoastră! O sa pun accent pe lectura și audiții pentru sonorizare!” 

 

Cristina M – ,,Ca parinti, apreciem modul in care profesorul interactioneaza cu Alex, abilitatile acestuia de a transmite informatia si calitatile pedagogice. Sunt sigura ca lui Alex ii vor prinde foarte bine aceste lectii.”

 

Cristian S -,,Atât la lb engleză cat și la lb germană se simte un progres. Speram ca acest progres sa fie și de acum înainte.”

 

Nicoleta S – ,,Centrul English Deutche Center s-a dovedit a fi cea mai inspirata alegere pentru pregatirea la limba engleza in vederea obtinerii certificarii PET .

Sistemul de predare modern, activ si variat  sustinut de o profesoara foarte bine pregatita profesional, tanara, amuzanta si  perseverenta  s-a dovedit a fi mediul  ideal unde copilul meu si-a perfectionat nivelul de invatare si  unde vine  intotdeauna cu placere.

Evaluarile si feedback-ul  individual  trimise  dupa  teste si modulele de invatare m-au ajutat periodic  pentru a  evalua  obiectiv  nivelul  real al copilului.

Ii multumesc intregii echipe din centru, impreuna ati creat o atmosfera familiara si prietenoasa unde actul de invatare devine o placere!”

 

Loredana D – ,, Pentru copiii mei a fost primul contact cu procesul de predarea al unei limbi străine în afara cadrului școlii. 

Sunt foarte mulțumită de modul în care s-au adaptat în grupă, de noțiunile acumulate și de modul prietenos în care le sunt prezentate informațiile. 

Se duc cu drag la orele de engleză, în special la Clubul de conversație.”

 

Luise G – ,,Va multumim pentru colaborarea benefică din acest an. Alexia a avut un real progres in ceea ce priveste limba engleza. Vine cu plăcere la cursuri si asta se datorează în primul rând doamnei profesoare, care stie sa fie apropiată de ei si sa le trezească interesul pentru lucruri noi. Apreciem si buna comunicare si transparenta in relatia cu părinții. Tematica cursurilor este nu numai potrivita vârstei dar gândită si pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor.”

 

Anca D–  ,,Suntem foarte multumiti de relatia cu  English Deutsch Center, atat din punct de vedere al predarii, cat si din punct de vedere organizatoric.”

Felicitari doamnei profesoare pentru faptul ca ii face pe copii sa invete engleza cu placere si cu rezultate foarte bune.

 

Silvia V –  ,,Din punctul meu de vedere, pot spune ca am observat o imbunatatire a cunostintelor de limba engleza, respectiv germana la cei 2 copii de 9 si 11 ani, care participa la cursuril ENGLISH&DEUTSCH de peste 2 ani.

Sesiunile interactive si metodele didactice sunt eficinte si le capteaza atentia copiilor, motivandu-i sa descopere cat mai multe cuvinte noi.”

                                                 

Alexandru F –  ,, In urma cursului, Daria a acumulat multe informatii. Modulul I al cursului de limba englezã a fost bine organizat si predat. Dna Profesor a demonstrat cã are abilitati de predare si de explicare, alegand cele mai bune metode pentru a fi inteleasã de copii. Atmosfera destinsã, fãrã stres si cu o comunicare bunã intre cursanti si profesor, face ca Daria sã participe cu placere la curs. Panã in acest moment, considerãm ca programul/cursul de englezã si-a atins scopul.”