,,Șahul - jocul regilor și regele jocurilor”

Instructor: Andrei Murariu – Mare Maestru Internațional

Recomandat de Federația Română de Șah

Cursurile de șah se adresează copiilor cu vârsta minimă de 5 ani, însă pentru inițierea în cadrul acestui sport nu există limită de vârstă sau alte condiții.

Acestea se desfășoară pe 3 categorii:

  • inițiere în jocul de șah;
  • consolidare și aprofundare;
  • pregătire pentru competiții.

Cursul se desfășoară pe durata a 60 de minute.

Prețul atelierului (format 4 ședințe) este de 160 Ron.

Atelierul de șah, prin intermediul cursurilor dedicate celor trei categorii de participanți, își propune să dezvăluie copiilor fascinanta lume a  șahului, poate cel mai inteligent joc al minții creat de civilizația umană. Copiii vor face cunoștință cu elementele centrale ale acestui joc, își vor însuși tainele strategiilor și tehnicilor de joc, acest lucru având ca scop dezvoltarea armonioasă a logicii, a calmului, a personalității, a capacității de sinteză și analiză, a atenției, a meticulozității și a fanteziei, a spiritului de competiție, a stăpânirii de sine și a autocunoașterii, fortificarea memoriei și a voinței, precum și a rațiunii și creativității copiilor dumneavoastră.

În cadrul acestui atelier, copiii vor avea oportunitatea să participe la concursuri de șah precum și la taberele de șah organizate în colaborare cu Asociația Smart 4 You.